ro   en      
 
 
 
 

tips

Bursele Europene JTI pentru Jurnaliști
A fost lansată o nouă ediție a competiției adresată jurnaliștilor din România și Republica Moldova – Bursele Europene JTI pentru Jurnaliști. Se pot înscrie în concurs candidați care lucrează în presa scrisă, radio, TV și online, specializați în domeniile social, politic și economic. Aceștia trebuie să aibă maxim 35 de ani, să fi lucrat peste trei ani în media și să cunoască limba engleză. Jurnaliștii doritori vor prezenta, pe lîngă alte documente, un portofoliu personal, cu trei materiale care să-i recomande. Informații despre toate actele necesare pentru înscriere sînt disponibile aici.

Programul „Bursele Europene JTI pentru Jurnaliști” cuprinde trei etape de pregătire profesională: un training specializat, susținut în România de către specialiști în relații europene; o călătorie de studii de o săptămână, la Bruxelles, pe durata căreia jurnaliștii vor avea ocazia să se întâlnească și să discute cu oficiali ai Uniunii Europene;  stagii de pregătire profesională, timp de trei săptămâni, în cadrul unor prestigioase organizații de presă europene.

Înscrierile se încheie pe 10 octombrie a.c.

La încheierea fiecărei faze sunt selectați jurnaliștii care vor participa la etapa următoare.  

Pentru detalii suplimentare accesați acest link sau scrieți un e-mail la burse@euromonitor.ro .

Ediția 2013-2014 a Burselor Europene JTI pentru Jurnaliști se organizează cu sprijinul Fundației Euromonitor pentru Excelență și a Agenției AD Media Consult.


 
> Vine toamnă. Vine BizCamp!
26 septembrie '12
> Burse pentru jurnaliste
13 martie '12
> e-Skills week contest
06 martie '12
> Be young and brave!
25 noiembrie '11
> Training
16 septembrie '11
> Târgul ONG-urilor vine la Iași!
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media