ro   en      
 
 
 
 

tips

Școală de vară pentru jurnaliști în Italia

În săptămîna 13-17 mai va avea loc în Italia, Florența, o nouă ediție a Școlii de vară adresată jurnaliștilor și altor categorii de profesioniști din sectorul media european. Aproximativ 25 – 30 de persoane vor fi selectate pentru a participa la cursurile școlii, care vor acoperi teme precum libertatea de expresie, pluralism media, modele de business pentru producători și consumatorii de produse media, riscuri și oportunități pentru jurnalismul de investigație, etică jurnalistică sau noile media, o provocare pentru jurnaliști.

Școala de Vară este organizată de Centre for Media Pluralism and Media Freedom (CMPF) și co-finanțată de Uniunea Europeană. Se pot înscrie, alături de jurnaliști, și alți profesioniști din industira media, precum editori, furnizori de conținut, reprezentanți ai unor asociații profesionale, ai diverselor autorități etc. Participanții vor fi selectați în baza formularului de candidatură disponibil aici. Costurile vor fi acoperite de organizatori, inclusiv cele pentru cazare și cele pentru transport, dacă acestea din urmă nu depășesc 400 de euro. După acceptarea candidaturii, participarea la lucrările Școlii de Vară este condiționată de elaborarea și trimiterea unui studiu de caz de două pagini care să ilustreze bune sau rele practici cu privire la libertatea presei și protejarea pluralității media.

Ultima zi pentru înscriere este 22 martie 2013. Candidații selectați vor fi contactați pe 29 martie, urmînd ca aceștia să trimită pînă pe 12 aprilie și studiile de caz obligatorii pentru participare.

Mai multe detalii despre ediția din acest an, precum și despre cea din 2012 găsiți aici.


 
> Vine toamnă. Vine BizCamp!
26 septembrie '12
> Burse pentru jurnaliste
13 martie '12
> e-Skills week contest
06 martie '12
> Be young and brave!
25 noiembrie '11
> Training
16 septembrie '11
> Târgul ONG-urilor vine la Iași!
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media