ro   en      
 
 
 
 

tips

Concurs de fotografie pentru studenții de la Jurnalism
 

Ești student la Jurnalism, pasionat de fotografie și, pe deasupra, încă n-ai văzut Bruxelles-ul?

Biroul de Informare al Parlamentului European în România anunță lansarea concursului de fotojurnalism „Obiectiv: Europa” prin care poți cîștiga o excursie de două zile în capitala Uniunii Europene.

Pina pe 3 martie 2013 participantii trebuie sa trimita o serie de cinci fotografii alb-negru sau color care se vor încadra într-una din temele date: „2013 - Anul european al cetățenilor”, „Unitate prin diversitate în Europa de azi” sau „Patrimoniul cultural european”. Lucrările înscrise în concurs vor fi însoțite de formularul de înscriere și de o copie scanată după legitimația de student.

Pentru a fi acceptate, fotografiile nu trebuie să fie mai vechi de trei ani și trebuie să nu fi fost publicate niciodată (până la momentul admisiei în concurs). Participanții sînt rugați să păstreze fotografiile sursă, fotografiile originale neprelucrate, pentru referință ulterioară.

Lurările vor fi transmise în format digital, pe e-mail, prin transfer.ro sau wetrasfer.com la adresa de e-mail concurs.fotoreportaj@europarl.europa.eu, sau pe CD / DVD pe adresa Str. Amman, nr.14, sector 1, cod poștal 011614, București, în atenția Tereza Anton, Chelgate Ltd. UK.

Conform organizatorilor, scopul concursului de fotojurnalism „Obiectiv: Europa” este de a stimula interesul tinerilor jurnaliști pentru problematica europeană. Materialul înscris în concurs ar trebui să reprezinte o reflectare în imagini a valorilor europene și a semnificației cetățeniei europene.

* Informații suplimentare despre organizare, drepturile de autor ale participanților sau descalificarea lucrărilor din concurs găsiți în Regulamentul concursului, disponibil aici.

* Formularul de înscriere poate fi descărcat de aici.

* Fotografia a fost preluată de pe site-ul Parlamentului European - Biroul de Informare în România.


 
> Vine toamnă. Vine BizCamp!
26 septembrie '12
> Burse pentru jurnaliste
13 martie '12
> e-Skills week contest
06 martie '12
> Be young and brave!
25 noiembrie '11
> Training
16 septembrie '11
> Târgul ONG-urilor vine la Iași!
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media