ro   en      
 
 
 
 

tips

Vine toamnă. Vine BizCamp!
 
Echipa BizCamp ajunge la Iași, pe 14 noiembrie. Dacă vrei să afli ce vor angajatorii de la tine, rezervă-ți ziua pentru întîlnirea cu BizCamp.
 
Uite mesajul transmis de cei de la BizCamp:
 
A mai trecut un an. Un an școlar, zic, și iată-ne în fața unuia nou, plin cu de toate: prieteni, cursuri, nopți nedormite, sesiune... poate job-uri.

Suntem pregătiți? “Bineînțeles” – suntem tentați să răspundem. Nu, nu. Eu întreb dacă suntem pregătiți pentru ce urmează după anii de studenție. Întrebare valabilă și pentru absolvenții care plutesc în derivă, neștiind spre ce se îndreaptă. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, e valabilă pentru noi toți.

Ce bine o fi de cei care visează noaptea și dimineața știu exact spre ce țintesc. Dar ce se întâmplă cu restul? Unde găsim răspunsul? Ce facem? Cu cine vorbim?

Cel mai la îndemână răspuns e BizCamp. În noiembrie 2012, ediția a 8-a, in București (9 și 10 noiembrie), Iași (14 noiembrie), Timișoara (17 noiembrie) și Cluj (24 noiembrie).

De peste patru ani Inspire Business reușește să aducă în cadrul aceluiași eveniment cei mai importanți angajatori ai momentului. Află care sunt ultimele tendințe în materie de job, ce vor angajatorii de la tine. Stai de vorbă cu companiile și ai toate șansele să-ți începi sau, de ce nu, restartezi cariera.


BizCamp depășește granițele târgurilor de joburi și reunește într-un singur loc oamenii care au reușit în domenii diferite: vedete, antreprenori, trainer renumiți, coach, tineri care au reușit. Toți dispuși să împărtășească propria experiență și lecțiile învățate.Ai garantat un bilet... spre viitor. Și chiar dacă nu ajungi din prima la bordul avionului, cu siguranță vei trece de check-in. Vei putea începe să-ți clădești propria carieră, profesională sau personală.
Ar fi păcat să ratezi șansa asta. Așa că intră pe
www.bizcamp.inspirebusiness.ro și înscrie-te.


Ne vedem acolo!


 
> Burse pentru jurnaliste
13 martie '12
> e-Skills week contest
06 martie '12
> Be young and brave!
25 noiembrie '11
> Training
16 septembrie '11
> Târgul ONG-urilor vine la Iași!
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media