ro   en      
 
 
 
 

tips

Vrei să fii „Tînărul Jurnalist al Anului”?
 
Deadline: 14 iunie 2012
 
Freedom House România, alături de Ringier și Vodafone România - sponsor fondator, anunță lansarea celei de-a XIV-a ediții a concursului "Tînărul Jurnalist al Anului”.
Concursul este adresat tinerilor jurnaliști (până în 35 ani) din întreaga țară, care scriu în presa tipărită și online.
 
Cei care doresc să se înscrie trebuie să completeze un formular, disponibil pe www.freedomhouse.ro și să includă, alături de acesta, 3 articole publicate în ediții print sau online, în cursul anului 2011, fiecare însoțit de un scan sau o fotocopie și de un link (după caz). În cazul articolelor online, se vor accepta numai cele publicate pe site-uri de specialitate. Postările de pe bloguri de orice tip și interviurile nu sunt eligibile.

 
Candidații se pot înscrie la o singură secțiune, cu articole aflate la prima participare la un astfel de concurs. Cei care au cîștigat Marele Premiu în cadrul edițiilor anterioare nu mai pot participa.

 

Secțiunile celei de-a XIV-a ediții a concursului sunt:

1. ACTUALITATE INTERNĂ/SOCIAL - susținută de Vodafone România

2. TELECOM&GADGETS - susținută de Vodafone România

3. FINANȚE - susținută de UniCredit Țiriac Bank

4. MEDIU/ECOLOGIE - susținută de Eco-Rom Ambalaje

 

Pentru fiecare secțiune, juriul va acorda Marele Premiu de 4.000 lei, dar numai în cazul atingerii standardului de calitate impus (tehnică jurnalistică, abilitate de a genera subiecte și dezbateri). Participanții se pot înscrie la maxim una din cele patru secțiuni.


 

În luna iulie vor fi anunțați cîștigătorii, în cadrul unei ceremonii de premiere preluată de partenerii media – TVR Info, Societatea Română de Radiodifuziune, Ziare.com, HotNews.ro, Asociația Română de Monitorizare a Audiențelor (ARMA) și Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT).

 

Persoană de contact:

Ramona Diaconu –Freedom House Romania

Adresa: Bd. Ferdinand, 125, sector 2, Bucuresti

Telefon: 021-253.28.38

Mobil: 0740.089.253

E-mail:  freedomhouse@freedomhouse.ro

 
> Vine toamnă. Vine BizCamp!
26 septembrie '12
> Burse pentru jurnaliste
13 martie '12
> e-Skills week contest
06 martie '12
> Be young and brave!
25 noiembrie '11
> Training
16 septembrie '11
> Târgul ONG-urilor vine la Iași!
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media