ro   en      
 
 
 
 

tips

Competitie pentru jurnalisti. Termen limita - 31 iulie 2011
 
Jurnalistii din Europa Centrala si de Est pot cistiga 5.000 de euro daca, pina la 31 iulie 2011, se inscriu in competitia "Writing for CEE".
 
 
Premiul se acorda pentru materiale despre Europa si europeni, viata cotidiana in statele din Europa precum si arta, cultura si stilul de viata europene, articole care contribuie astfel la desfiintarea barierelor si inlaturarea prejudecatilor.
 
"Writing for CEE”, concursul international pentru jurnalism organizat anual de catre APA, Agentia de Presa a Austriei, si Bank Austria din 2004 se apropie de final. Jurnalistii din Europa Centrala si de Est (CEE) pot inscrie articole pana pe 31 iulie, castigatorul urmand a intra in posesia unui premiu de 5.000 EUR.
 
Toate articolele inscrise in concurs trebuie sa fi fost publicate in presa scrisa, difuzate la radio, televizor sau pe internet intre 1 august 2010 si 31 iulie 2011.
 
 
Premiul urmareste sa incurajeze analiza jurnalistica a Europei si a integrarii europene.
 
 
"Writing for CEE” nu este un premiu al Uniunii Europene, ci „un premiu european axat pe Europa Centrala si de Est”. Cu toate acestea, sunt invitati sa participe in egala masura jurnalisti din intreaga Europa, de exemplu din Europa de Nord si statele baltice. Castigatorul va fi anuntat la gala care va fi organizata in noiembrie 2011 la Viena.
 
 
Printre membrii juriului se numara expertul ceh in comunicare Michael Berko, consultantul in materie de comunicare Ildiko Füredi-Kolarik, jurnalistii polonezi Igor Janke si Pawel Bravo, fostul consilier al presedintelui ceh, Jiri Pehe, jurnalista de radio maghiara Julia Varadi, scriitoarea bulgara Janina Dragostinova, specialistul in comunicare al Bank Austria pentru CEE, Tiemon Kiesenhofer si presedintele juriului, redactorul-sef al APA pentru afaceri externe, Ambros Kindel.

Pentru participare sunt necesare articolul in varianta original, traducerea acestuia in limba engleza si un curriculum vitae al autorului.

Pentru formularul de participare si informatii suplimentare puteti accesa www.apa.at/cee-award.

 
> Vine toamnă. Vine BizCamp!
26 septembrie '12
> Burse pentru jurnaliste
13 martie '12
> e-Skills week contest
06 martie '12
> Be young and brave!
25 noiembrie '11
> Training
16 septembrie '11
> Târgul ONG-urilor vine la Iași!
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media