ro   en      
 
 
 
 

tips

Alina Mungiu-Pippidi vine la Iași, la o întîlnire cu România Curată
 
Cum schimbăm România? V-ați întrebat vreodată de ce românii nu iau premiul Nobel? Ce s-ar putea face ca societatea noastră să devină mai competitivă? Ce anume ne lipsește, față de alte țări?
 

Sunt cîteva din întrebările la care puteți răspunde la întîlnirea organizată, la Iași, de Alianța pentru o Românie Curată (ARC) - proiect al Societății Academice Române – în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și Asociația pentru Jurnalism și Online Media.
 

Evenimentul va avea loc vineri, 16 decembrie, în Sala Senat a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, între orele 12.00-14.00.
 

„Scopul nostru este acela de a crea o larga coaliție de acțiune cetățenească pentru promovarea bunei guvernari, iar participanții vor fi invitati să răspundă, împreună cu noi, la cîteva întrebări esențiale pentru această perioadă,” se arată în invitația ARC.
 

Alina Mungiu-Pippidi, președinte al Societății Academice din România, inițiator al coaliției pentru o Românie curată, profesor de politici publice la Hertie School of Governance, va face o scurtă expunere și va modera această masa rotundă cu studenții și societatea civila din Iași.
 

Vă așteptăm alături de noi și vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră pînă luni, 12 decembrie, la adresa de email contact@romaniacurata.ro.


Alianta pentru o Romanie Curata, care a implinit un an de la infiintare, este un proiect al Societatii Academice din Romania, o miscare civica deschisa oricui - persoane sau organizatii, ONG-uri, sindicate, firme, institutii - care promoveaza principiile bunei guvernari si e dispus sa investeasca munca voluntara sau sprijin pentru voluntari care promoveaza aceasta idee. Proiectul este sprijinit de Societatea Academica din Romania; Freedom House Romania; Alma Mater; Grupul pentru Reforma Universitara; Centrul Roman de Politici Europene; Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania; Societatea Timisoara; Asociatia Edu-Cer; Centrul pentru Jurnalism Independent; Asociatia Culturala Ariergarda; Asociatia Salvati Bucurestiul; Grupul pentru Dialog Social; Asociatia Pro-Do-Mo; CNS Cartel ALFA; Centrul de Resurse pentru Participare Publica si Academia de Adv.
 
(SURSA FOTO: realitatea.net)

 
> Vine toamnă. Vine BizCamp!
26 septembrie '12
> Burse pentru jurnaliste
13 martie '12
> e-Skills week contest
06 martie '12
> Be young and brave!
25 noiembrie '11
> Training
16 septembrie '11
> Târgul ONG-urilor vine la Iași!
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media