ro   en      
 
 
 
 

info

Turcescu și Cristoiu vor realiza noi emisiuni la B1 TV
În mod concret, emisiunea "Sub semnul întrebării" cu Robert Turcescu va fi difuzată la B1 TV în direct, începând de luni, de la ora 19.30. "Sub semnul întrebării" va fi un talk show asemănător emisiunilor care l-au consacrat pe Robert Turcescu, noul program de la postul B1 TV urmând să aibă mai mulți invitați.
 
 
Totodată, emisiunea "Ultimul cuvânt" cu Ion Cristoiu va fi transmisă la B1 TV tot începând de luni, tot în direct, însă de la ora 21.00. Emisiunea "Ultimul cuvânt" se va plia pe cele mai importante evenimente din ziua respectivă, va fi un talk show de analiză, care va avea invitați doar specialiști din domeniile dezbătute. Constituită din două părți, emisiunea "Ultimul cuvânt" nu se va orienta exclusiv către politic, ci va avea și subiecte la zi din economie, din domeniul social, cultural sau din sport.
 
 
În afară de "Ultimul cuvânt", Ion Cristoiu realizează la postul B1 TV emisiunea săptămânală "La taifas cu Ion Cristoiu", a cărei premieră a avut loc pe 21 august. "La taifas cu Ion Cristoiu" este difuzată în direct în fiecare duminică, între orele 21.00 - 23.00. Pe de altă parte, odată cu intrarea în grila B1 TV a emisiunilor "Sub semnul întrebării" și "Ultimul cuvânt", televiziunea nu va mai difuza programul "Evenimentul Zilei", care era transmis de luni până joi, de la ora 21.00, fiind moderat de Robert Turcescu, care îl avea drept invitat permanent pe Ion Cristoiu. Citiți mai multe pe Mediafax.


Share
 
> Calendarul incoruptibililor
22 februarie '13
> O zi din viața unui jurnalist
19 februarie '13
> Sărbători Fericite!
12 aprilie '12
> Facebook not found
07 martie '12
> Ce job pot avea, ca jurnalist?
23 februarie '12
> Băcăuanii spun STOP-ACTA!
09 februarie '12
> Jurnalist AFP, ucis în Siria
08 februarie '12
> Presa din România, sub lupă!
09 ianuarie '12
> La mulți ani!
21 decembrie '11
> Întîlnire cu România Curată
08 decembrie '11
> RTV devine România TV
30 noiembrie '11
> La mulți ani, Radio Guerrilla!
29 noiembrie '11
> Protocol între CSM și CNA
18 noiembrie '11
> Alternativ: Taraf de Haidouks
14 noiembrie '11
> Realitatea își cere insolvența
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media