ro   en      
 
 
 
 

info

Acțiunile Edipresse au fost cumpărate de Ringier
ringier_edipresse 
Edipresse A.S. România este una dintre cele mai mari edituri specializate în publicarea de reviste din România. Ringier adaugă astfel portofoliului său de produse grupul de publicații Elle, revistele Avantaje, Look!, Psychologies, Întâmplări adevărate, Povestea mea, Lucru de mână, Povești de viață și Baby, precum și licența românească pentru Viva!, publicația Popcorn, adresată tinerilor, și divizia Custom Publishing, scrie Mediafax.ro.
 
 
Ringier România și-a început activitatea în 1992 și este în prezent, cu cei peste 400 de angajați ai săi, una dintre cele mai mari companii de publishing din țară. Ringier România deține 16 produse tipărite și online, printre care și tabloidul Libertatea. Activitățile Edipresse A.S. România vor fi integrate în organizația Ringier România.
 
 
"Preluarea Edipresse A.S. România este un pas important pentru dezvoltarea de succes a companiei noastre din România. Portofoliul nou preluat și bine dezvoltat se potrivește perfect structurii noastre de reviste deja existente și o completează cu titluri puternice", a declarat Florian Fels, CEO Ringier Central Europe.
 
 
"Această schimbare de acționariat va oferi Edipresse A.S. România și angajaților săi noi oportunități extraordinare de dezvoltare și va permite Edipresse să se concentreze pe celelalte piețe și activități ale sale", a declarat, la rândul său, Michel Preiswerk, CFO și COO al Edipresse Group.
 
 
Mai multe pe Mediafax.roShare
 
> Calendarul incoruptibililor
22 februarie '13
> O zi din viața unui jurnalist
19 februarie '13
> Sărbători Fericite!
12 aprilie '12
> Facebook not found
07 martie '12
> Ce job pot avea, ca jurnalist?
23 februarie '12
> Băcăuanii spun STOP-ACTA!
09 februarie '12
> Jurnalist AFP, ucis în Siria
08 februarie '12
> Presa din România, sub lupă!
09 ianuarie '12
> La mulți ani!
21 decembrie '11
> Întîlnire cu România Curată
08 decembrie '11
> RTV devine România TV
30 noiembrie '11
> La mulți ani, Radio Guerrilla!
29 noiembrie '11
> Protocol între CSM și CNA
18 noiembrie '11
> Alternativ: Taraf de Haidouks
14 noiembrie '11
> Realitatea își cere insolvența
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media