ro   en      
 
 
 
 

info

"Financiarul" va apărea doar online
site_Fin.ro 
Cotidianul Financiarul (Fin.ro) își încetează existența în print după circa trei ani și jumătate de la lansarea lui, în ianuarie 2008. Ultima ediție tipărită a Financiarul o să apară vineri.
 
"Cotidianul Fin.ro va apărea, din 29 august, exclusiv online. Iar în prima decadă a lunii septembrie vom lansa noul portal de business fin.ro. Vorbim de un site diferit de cel al publicației fin.ro, atât prin design, cât și funcționalități", a explicat Gabriela Vrânceanu Firea.Întrebată care au fost motivele pentru care Financiarul nu o să mai apară în varianta tipărită, Gabriela Vrânceanu Firea a spus: "Cititorii din targetul nostru preferă informarea din mediul virtual. Aceasta a fost unul dintre motivele pentru care am decis renunțarea la printul cotidianului Fin.ro. Am luat în considerare și faptul că în prezent bugetele de publicitate merg cu precădere către mediul online".
 
Pe de altă parte, grupul Intact intenționează să lanseze publicația lunară Fin.ro. Primul număr al lunarului Fin.ro Magazin va fi pe piață începând cu 1 septembrie. Noua publicație va fi editată de societatea Media Casa Press, care editează și Financiarul.Noua revistă Fin.ro Magazin, editată într-un format glossy, va avea 64 de pagini color. Potrivit Gabrielei Vrânceanu Firea, Fin.ro Magazin va cuprinde informații furnizate de jurnaliștii de la Săptămâna Financiară și Fin.ro și opiniile celor mai cunoscuți analiști și comentatori economici. Fin.ro Magazin va fi o publicație de business dedicată oamenilor de afaceri, antreprenorilor, a mai spus Firea.(SURSA: Mediafax.ro)

Share
 
> Calendarul incoruptibililor
22 februarie '13
> O zi din viața unui jurnalist
19 februarie '13
> Sărbători Fericite!
12 aprilie '12
> Facebook not found
07 martie '12
> Ce job pot avea, ca jurnalist?
23 februarie '12
> Băcăuanii spun STOP-ACTA!
09 februarie '12
> Jurnalist AFP, ucis în Siria
08 februarie '12
> Presa din România, sub lupă!
09 ianuarie '12
> La mulți ani!
21 decembrie '11
> Întîlnire cu România Curată
08 decembrie '11
> RTV devine România TV
30 noiembrie '11
> La mulți ani, Radio Guerrilla!
29 noiembrie '11
> Protocol între CSM și CNA
18 noiembrie '11
> Alternativ: Taraf de Haidouks
14 noiembrie '11
> Realitatea își cere insolvența
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media