ro   en      
 
 
 
 

info

Adevărul Holding pregătește lansarea Adevărul TV și a Click FM
Adevărul Holding lansează noi produse media 

Trustul de presă Adevărul Holding pregătește lansarea online a Adevărul TV, care în prezent emite în regim de probă pe adevarultv.net, și a Click FM, televiziunea și radioul deținute de Dinu Patriciu urmând să emită și on-air și în FM cel mai probabil până la sfârșitul acestui an, notează Mediafax.

Planurile Adevărul Holding vizează lansarea Adevărul TV și Click FM mai întâi online, în luna septembrie, iar cel mai probabil până la sfârșitul anului televiziunea și radioul ar urma să se lanseze și on-air, respectiv în FM. De asemenea, City FM - post de radio pe frecvențele căruia ar urma să se lanseze Click FM - va continua să emită doar online, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate proiectelor de televiziune și radio ale Adevărul Holding.

Trustul Adevărul Holding a primit, pe 12 octombrie 2010, de la Consiliul Național al Audiovizualului, o licență audiovizuală prin satelit pentru lansarea televiziunii generaliste Adevărul TV, intenționând să lanseze postul TV și o rețea de 40 de stații locale cu o investiție totală de peste 37 de milioane de euro. Atunci, Peter Imre, directorul general al trustului Adevărul Holding, și Alexandru Sassu, directorul diviziei de radio și televiziune a trustului Adevărul Holding, nu au anunțat momentul în care va fi lansată noua televiziune.

Continuarea știrii o puteți citi pe site-ul Mediafax.


Share
 
> Calendarul incoruptibililor
22 februarie '13
> O zi din viața unui jurnalist
19 februarie '13
> Sărbători Fericite!
12 aprilie '12
> Facebook not found
07 martie '12
> Ce job pot avea, ca jurnalist?
23 februarie '12
> Băcăuanii spun STOP-ACTA!
09 februarie '12
> Jurnalist AFP, ucis în Siria
08 februarie '12
> Presa din România, sub lupă!
09 ianuarie '12
> La mulți ani!
21 decembrie '11
> Întîlnire cu România Curată
08 decembrie '11
> RTV devine România TV
30 noiembrie '11
> La mulți ani, Radio Guerrilla!
29 noiembrie '11
> Protocol între CSM și CNA
18 noiembrie '11
> Alternativ: Taraf de Haidouks
14 noiembrie '11
> Realitatea își cere insolvența
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media