ro   en      
 
 
 
 

info

Aleksandr Lebedev ar putea cumpăra News of the World
Aleksandr Lebedev (sursa foto: brunovincent.photoshelter.com) 

Aleksandr Lebedev, patronul publicației London Evening Standard, spune că este interesat să relanseze săptămânalul News of the World - deținut de miliardarul Rupert Murdoch și care a fost închis în urmă cu două săptămâni -, dar pentru a reuși acest lucru trebuie să vândă niște afaceri ale sale.

"Îmi doresc acest lucru, dar nu cred că buzunarul meu este destul de adânc în acest moment, însă, dacă voi putea să vând oricare din afacerile mele, Aeroflot (companie de transport aerian, n.r.) sau vreun business bancar, atunci voi fi foarte interesat", a declarat Aleksandr Lebedev într-un interviu acordat în biroul său de la Moscova, potrivit themoscownews.com. "Pe jumătate în glumă, aș spune că îmi doresc să relansez News of the World sub un brand diferit: World News", a mai spus acesta.

Lebedev a mai spus că noua versiune a publicației s-ar axa pe articole despre corupție și infracțiuni ale oamenilor bogați și celebri. Publicațiile lui Murdoch au acționat în interes public, pe lângă faptul că s-au concentrat "pe cele mai puțin plăcute resorturi ale naturii umane", a mai spus acesta.

"Hai să fac o sugestie amuzantă: deci, decid mâine să relansez News of the World, dar să numesc (publicația, n.r.) Worlds News", a spus acesta. "Nu mă voi concentra asupra interceptării ilegale de convorbiri telefonice, ci aș avea nevoie ca jurnaliștii chiar să investigheze cazurile - iar în timpul anchetelor trebuie să observi și legile", a mai spus acesta.

Continuarea știrii o puteți citi pe Mediafax.


Share
 
> Calendarul incoruptibililor
22 februarie '13
> O zi din viața unui jurnalist
19 februarie '13
> Sărbători Fericite!
12 aprilie '12
> Facebook not found
07 martie '12
> Ce job pot avea, ca jurnalist?
23 februarie '12
> Băcăuanii spun STOP-ACTA!
09 februarie '12
> Jurnalist AFP, ucis în Siria
08 februarie '12
> Presa din România, sub lupă!
09 ianuarie '12
> La mulți ani!
21 decembrie '11
> Întîlnire cu România Curată
08 decembrie '11
> RTV devine România TV
30 noiembrie '11
> La mulți ani, Radio Guerrilla!
29 noiembrie '11
> Protocol între CSM și CNA
18 noiembrie '11
> Alternativ: Taraf de Haidouks
14 noiembrie '11
> Realitatea își cere insolvența
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media