ro   en      
 
 
 
 

info

Tom Gallagher discuta online cu cititorii HotNews
Tom_Gallagher (sursa: HotNews.ro) 
Tom Gallagher, profesor la Universitatea Bradford din Marea Britanie, bun cunoscator al presei din Europa de Sud-Est, raspunde cititorilor HotNews.ro pe tema impactului pe care scandalul interceptarilor din Marea Britanie il are asupra mass-media si vietii publice - marti, de la ora 16.00.

 
 
Scandalul interceptarilor telefonice ilegale de la News of the World a provocat un cutremur pe scena politica din Marea Britanie. In ultimele saptamani, compania de presa News International si grupul-mama News Corp., controlat de magnatul media Rupert Murdoch, au avut parte de arestari la cel mai inalt nivel, au fost puse la zid de politicieni - inclusiv de fosti "amici" aflati la putere sau in opozitie si fac obiectul unor ample anchete. Guvernul cere reglementare in presa, iar politia, afectata de acuzatii de coruptie, este lovita de demisii la varf.
 
Cunoscut la nivel local mai ales prin analizele sale referitoare la realitatile din Romania post-comunista, Tom Gallagher a comentat des asupra presei locale. Domeniile sale de cercetare sunt diverse - de la conflictele din Balcani in perioada post-comunista si relatiile tarilor din regiune cu UE la politicile britanice privind diversitatea. El publica, regulat, articole de opinie in Romania libera.(HotNews.ro)

  

Share
 
> Calendarul incoruptibililor
22 februarie '13
> O zi din viața unui jurnalist
19 februarie '13
> Sărbători Fericite!
12 aprilie '12
> Facebook not found
07 martie '12
> Ce job pot avea, ca jurnalist?
23 februarie '12
> Băcăuanii spun STOP-ACTA!
09 februarie '12
> Jurnalist AFP, ucis în Siria
08 februarie '12
> Presa din România, sub lupă!
09 ianuarie '12
> La mulți ani!
21 decembrie '11
> Întîlnire cu România Curată
08 decembrie '11
> RTV devine România TV
30 noiembrie '11
> La mulți ani, Radio Guerrilla!
29 noiembrie '11
> Protocol între CSM și CNA
18 noiembrie '11
> Alternativ: Taraf de Haidouks
14 noiembrie '11
> Realitatea își cere insolvența
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media