ro   en      
 
 
 
 

info

The International Herald Tribune devine The International New York Times
Schimbare pe piața media internațională: the New York Times Company (NYTC) a anunțat ieri, printr-un comunicat de presă, că publicația International Herald Tribune (IHT), deținută de NYTC,  își va schimba numele în International New York Times. Modificarea ar face parte dintr-un plan strategic de rebrănduire a IHT și, astfel, de introducere pe piața media internațională a unei noi publicații, „croită” în așa fel încît să ajungă la o audiență globală.

„Revoluția digitală a făcut ca New York Times să fie nu doar o publicație americană grozavă, ci și unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de știri la nivel mondial. Vrem să exploatăm această oportunitate de a atrage audiențe internaționale, abonamente digitale și publicitari. De asemenea, credem că acesta este momentul potrivit de a schimba numele IHT în International New York Times, pentru a crea un brand media global unic. Scopul nostru este să profităm pe de urma tradiției jurnalistice impuse de cele două ziare și, pe mai departe, să investim în jurnalismul de tip internațional (...), deservindu-i în același timp și pe cititorii loiali ai International Herald Tribune.”, a explicat Mark Thompson, președinte și CEO la The New York Times Company.  

The International New York Times va avea redacții în Hong Kong, Paris, Londra și New York și va fi lansată în cursul acestui an.

Mai multe detalii vor fi oferite în lunile următoare, iar comunicatul de presă poate fi citit pe site-ul New York Times Company.


Share
 
> Calendarul incoruptibililor
22 februarie '13
> O zi din viața unui jurnalist
19 februarie '13
> Sărbători Fericite!
12 aprilie '12
> Facebook not found
07 martie '12
> Ce job pot avea, ca jurnalist?
23 februarie '12
> Băcăuanii spun STOP-ACTA!
09 februarie '12
> Jurnalist AFP, ucis în Siria
08 februarie '12
> Presa din România, sub lupă!
09 ianuarie '12
> La mulți ani!
21 decembrie '11
> Întîlnire cu România Curată
08 decembrie '11
> RTV devine România TV
30 noiembrie '11
> La mulți ani, Radio Guerrilla!
29 noiembrie '11
> Protocol între CSM și CNA
18 noiembrie '11
> Alternativ: Taraf de Haidouks
14 noiembrie '11
> Realitatea își cere insolvența
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media