ro   en      
 
 
 
 

info

Asociația Presei Străine face apel la o atitudine civilizată față de jurnaliștii care lucrează pentru presa internațională
APSR face apel la "o atitudine civilizată și responsabilă" față de jurnaliștii care lucrează pentru presa internațională, precizînd că a constatat "cu îngrijorare" că au apărut "comentarii defăimătoare" la adresa unor ziariști, potrivit unui comunicat de presă.

"Constatăm cu îngrijorare că în ultimele zile au apărut comentarii cu caracter defăimător la adresa unor jurnaliști români și străini care lucrează pentru media internațională. Asociația Presei Străine din România respectă activitatea colegilor Raul Sanchez (El Pais) și Liliana Ciobanu (The Economist și CNN) care au fost ținta unor astfel de comentarii. Împărtășim îngrijorarea exprimată de Active Watch și Centrul pentru Jurnalism Independent în legătură cu ziarista Carmen Valică (RRA)", se arată în comunicatul Asociației Presei Străine din România, remis, marți, agenției MEDIAFAX.

Totodată, Asociația face "un apel către autoritățile din România să asigure toate condițiile pentru ca libertatea de exprimare să poata fi exercitată deplin și în afara oricăror presiuni".

Continuarea pe
Mediafax.

Share
 
> Calendarul incoruptibililor
22 februarie '13
> O zi din viața unui jurnalist
19 februarie '13
> Sărbători Fericite!
12 aprilie '12
> Facebook not found
07 martie '12
> Ce job pot avea, ca jurnalist?
23 februarie '12
> Băcăuanii spun STOP-ACTA!
09 februarie '12
> Jurnalist AFP, ucis în Siria
08 februarie '12
> Presa din România, sub lupă!
09 ianuarie '12
> La mulți ani!
21 decembrie '11
> Întîlnire cu România Curată
08 decembrie '11
> RTV devine România TV
30 noiembrie '11
> La mulți ani, Radio Guerrilla!
29 noiembrie '11
> Protocol între CSM și CNA
18 noiembrie '11
> Alternativ: Taraf de Haidouks
14 noiembrie '11
> Realitatea își cere insolvența
05 septembrie '11

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media