ro   en      
 
 
 
 

Dezbatere: Social Media în campania electorală

Asociația pentru Jurnalism și Online Media (AJO), cu sprijinul  Ambasadei Statelor Unite la București, vă invită să participați la masa rotundă cu tema „SOCIAL MEDIA ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ”. 
 
 
Cum au schimbat blogurile și rețelele de socializare campania electorală? Vor aduce Facebook și Twitter mai mulți tineri la alegerile din iunie 2012? Cine sunt postacii? Cum folosesc jurnaliștii din presa locală rețelele de socializare?
 

Acestea sînt doar cîteva din întrebările la care vor răspunde politicienii și jurnaliștii prezenți la dezbaterea organizată sîmbătă, 28 aprilie 2012, între orele 13.00-15.00 , la sediul Asociației din Șoseaua Bucium nr. 93-95. (accesați regionaljournalism.ro pentru a vedea o hartă și un ghid cu mijloacele de transport).
 

INVITAT SPECIAL: KENNETH WETZEL, ATAȘAT DE PRESĂ AMBASADA SUA

Ce rol joacă social media în campania electorală din SUA? Presa americană comentează că social media va schimba alegerile din 2012, la fel cum s-a întîmplat la prima dezbatere televizată pentru alegerile prezidențiale din 1960?
 

Evenimentul este susținut de Biblioteca Județeană ”Gh. Asachi” Iași, prin compartimentul American Corner, în colaborare cu Centrul Cultural American al Ambasadei Statelor Unite la București.
 

Evenimentul va fi acoperit live în mediul online pe contul nostru de Twitter @AJO_Iasi, prin mesaje postate cu #AJOdezbate.
 

Dacă ești student și vrei să îi iei la întrebări pe politiceni și jurnaliști, te așteptăm la dezbatere. Înscrierile se pot face pînă marți, 24 aprilie, la adresa de email: office@regionaljournalism.ro. Persoană de contact: Anamaria Chirap (AJO) - 0745.399.435

“Acest proiect este finanțat, în parte, printr-un Grant al Ambasadei SUA la București. Opiniile, concluziile, recomandările etc. din cadrul acestui proiect sunt ale autorilor și nu reflectă în mod necesar pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.”
 

   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media