ro   en      
 
 
 
 

Panel discussion: ”Jurnalist de meserie”

 
Asociația pentru Jurnalism și Online Media (AJO) organizează, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite la București, luni, 20 februarie 2012, de la ora 14.00, la Liceul „Alexandru Ioan Cuza” din Iași o întîlnire jurnaliști – liceeni cu tema ”Jurnalist de meserie”.
 

Astfel, patru jurnaliști ieșeni: Claudia Iacob Crăcăleanu (Radio Iași), Ioana Popa (Ziarul de Iași), Dana Balan- Bâlu (TVR Iași) și Oana Marocico (TVR Iași) vor răspunde la întrebările a 30 de liceeni despre munca unui jurnalist, dar și despre situația presei locale și naționale.


”Întîlnirea își propune să le ofere liceenilor care vor să devină jurnaliști o imagine asupra meseriei și a posibilităților pe care le oferă piața muncii. Nivelul de educație media este foarte scăzut în România, așa cum au arătat-o mai multe studii. Încercăm să venim în întîmpinarea nevoilor elevilor care își doresc să devină jurnaliști și să le conturăm pe cît posibil o imagine cît mai apropiată de realitate, fără a-i descuraja”, a precizat conducerea AJO.


A doua întîlnire jurnaliști – liceeni pe aceeași temă se va desfășura în luna martie 2012.Asociația pentru Jurnalism și Online Media este o organizație non-profit și non-guvernamentală înființată în anul 2011. Misiunea organizației este de a oferi pregătire profesională și de a dezvolta gîndirea critică a jurnaliștilor și studenților interesați de jurnalismul online și de impactul pe care îl are media digitală atît asupra jurnalismului, cît și asupra societății în general.

 

Comunicatul de presă poate fi accesat aici.
   
   
parteneri si sponsori

   
   
acasa   |   acasa   |   info   |   echipa   |   tips   |   proiecte    |   contact copyright © 20011 | AJO - Asociatia pentru jurnalism si online media